čAUKY

NAPIŠTE MI DO KOMENTÁŘŮ JAKOU PISNICKU BY JSTE CHTELI,JA JI SEZENU A POSLU VAM JI BUD PRES EMAIL,NEBO PRES ICQ...FORMU SI VYBERTE,STACI KDYZ MI NAPISETE BUD SVUJ EMAIL,NEBO CISLO ICQ....
(více)
06.06.2008 13:04:16 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Kontrafakt....mier!

Datum založení:
1996
Členové:
Rytmus
Ego
DJ Aneš
N212098-28c33 (více)
06.06.2008 12:43:12 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

H16...moc moc moc

Členové:
Kardinál korec (zpěvák)
Yano (DJ)
Abe (producent)
Grimaso
zobraz všechny členy
od: 2003 Cigo (zpěvák)
od: 2003 Dylema (zpěvák)
Založeno:1992
N105589-57c91 (více)
06.06.2008 12:35:09 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Billy Talent-pohodovka

Album
2007
666
2006
Billy Talent II
2003
Billy Talent
1999
Watoosh


Datum založení:
1993
Členové:
Benjamin Kowalewicz (zpěv,texty)
Ian D'Sa (kytara)
Aaron Solowoniuk (bicí)
Jonathan Gallant (baskytara)
11212045 (více)
06.06.2008 12:25:17 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Indy a Wich---yoouh

Datum založení:
1998
Členové:
Indy (zpěvák)
DJ Wich
N106937-9b1a1 (více)
06.06.2008 12:12:16 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Orion-Michal Opletal(Josef Vorel)

Datum narození:
1976
Místo narození:
Praha, Československo
N212112-09c33 (více)
06.06.2008 11:50:57 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Yann Tiersen-životopis + fotka

multiinstrumentalista, skladatel, zpěvák
Datum narození:
23.06. 1970 (37 let)
Místo narození:
Brest, Francie
Znamení:
Rak

ofocialni stranky : http://www.yanntiersen.com/
yann-tiersen (více)
06.06.2008 11:43:40 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Mariah -životopis

Je dost namyšlená a nikdy nechce děti,ale přeci jen.Hlas má úžasný

Datum narození:
27.03. 1969 (39 let)
Místo narození:
Huntington, New York, USA
Znamení:
Beran




Filmografie:
2007 Tennessee ...Krystal Evans
2005 State Property 2 ...Professionally Dressed Woman
2005 Tickled Pink ...Performer
2005 Macy's 4th of July Fireworks Spectacular ...Performer
2004 101 Biggest Celebrity Oops ...#73 Mariah Carey: Actress: Glitter
2001 Stát se hvězdou (Glitter) ...Billie Frank
1999 Bachelor, The ...Ilana
1999 ABC 2000: The Millennium ...

Album
2008
E=MC2
2005
The Emancipation of Mimi
2003
The Remixes
2002
Charmbracelet
2001
Greatest Hits
2001
Glitter
1999
Rainbow
1998
#1's
1997
Butterfly
1995
Daydream
1994
Merry Christmas
1993
Music Box
1992
MTV Unplugged EP (speciální album)
1991
Emotions
1990
Mariah CareyN16592-0d04 (více)
06.06.2008 11:30:18 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Edith Piaf-vrabčák-životopis

Miluji ji a její hlas...miluju její hlas a její drzost...miluju její drzost a ji samotnou...Edith Piaf
Datum narození: / datum úmrtí:
19.12. 1915 / 11.10.1963
Místo narození:
Paříž, Francie
Znamení:
Střelec
N93403-bdc61 (více)
06.06.2008 11:09:21 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Ciara-životopis

Datum narození:
25.10. 1985 (22 let)
Místo narození:
Texas, USA
Znamení:
Štír

N83953-1f741 (více)
06.06.2008 10:37:52 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Malá víla

Krátká pohádka :0)
Jakékoli nedovolené kopírování,vydávání básně(povídky) za svoji a šíření básně je nezákoné.
(více)
06.06.2008 10:30:57 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Marvelle

Mě osobně se
tato báseň líbí nejvíce,psala jsem ji při poslechu Yanna Tiersena
Jakékoli nedovolené kopírování,vydávání básně za svoji a šíření básně je nezákoné. (více)
06.06.2008 10:30:01 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Báseň pro Jiřího Wolkera

jsem jeho obdivovatelkou
Jakékoli nedovolené kopírování,vydávání básně za svoji a šíření básně je nezákoné. (více)
06.06.2008 10:28:21 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Slzy kanou

báseň
Jakékoli nedovolené kopírování,vydávání básně za svoji a šíření básně je nezákoné. (více)
06.06.2008 10:27:33 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Víla

Počáteční text je text od Anety Langerové,dále má tvorba
Jakékoli nedovolené kopírování,vydávání básně za svoji a šíření básně je nezákoné. (více)
06.06.2008 10:26:45 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Víla a vlkodlak

báseň
Jakékoli nedovolené kopírování,vydávání básně za svoji a šíření básně je nezákoné. (více)
06.06.2008 10:25:30 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Bjork-životopis

21.11. 1966 (41 let)
Reykjavík, Island
Štír
N79377-11631 (více)
06.06.2008 10:06:52 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Beyonce-životopis

Beyoncé Knowles se narodila 4.9. 1981 ve znamení panny v Texasu.
beyonce2lw6 (více)
06.06.2008 09:18:46 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

Členové Happy Tree Friends

Tak je tu máme, v celé své kráse :0) (více)
06.06.2008 08:52:27 | 0 komentářů | Autor: Princella | stálý odkaz

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se